Adrian Niculescu

Vreau să ofer tinerilor acel ajutor de care eu nu am avut parte atunci când am avut nevoie. Vreau să le deschid ușa spre un viitor mai bun, să le ofer informația de care au nevoie și să fiu un exemplu pentru ei, iar ei să fie la rândul lor un exemplu pentru cei din jurul lor.

Am decis să deschid această școală pentru că România are nevoie de oameni capabili, buni professional,iar pentru asta începutul este foarte important.

Vreau să distrug mentalitatea comunistă cum că „meseria nu se învață, ci se fură”. Nu este normal. Din punctul meu de vedere, meseria se predă mai departe astfel încât să apară evoluția.

Am plecat din sărăcie și știu ce înseamnă să supraviețuiești. Am bunul simț să știu ce vor oamenii când vin la școala mea. Ei vor o șansă, vor un ajutor, vor să fie ascultați și înțeleși. Știu asta pentru că și eu mi-am droit asta.

Vreau să aduc României un plus pe planul professional, respectând fiecare cursant și oferindu-i cele mai de top informații, printr-o programă updatată și mediul perfect de învățare: Școala de makeup Natalie.

Inscrie-te acum: 0771.516.983

Copyright 2019 Toate drepturile rezervate Makeup-Natalie.ro