Scoala de Make-up Natalie

Scoala de Make Up Natalie by Adrian Niculescu te va ajuta sa descoperi secretele machiajului profesional!

Fie ca esti pasionata de make-up si iti doresti sa afli cele mai noi trucuri si stiluri de machiaj sau iti doresti un job in domeniu, la noi vei invata tot ce ai nevoie pentru a-ti indeplini visul si a avea o cariera de succes.

Echipa noastra de profesionisti te va invata arta machiajului sub toate formele ei: de la machiaje de zi sau de seara, pana la machiajul special pentru televiziune si sedinte foto.

Make Up Natalie inseamna profesionalism, iar cursurile vor avea loc cu grupe de doar 6 persoane. Astfel, atentia trainer-ului va fi focusata pe fiecare cursant in parte.

Fie ca esti la inceput de drum si nu mai ai cunostinte anterioare de make-up sau ai terminat un curs, dar vrei sa te perfectionezi, te vom invata tot ce ai nevoie pentru a practica aceasta meserie. Tu trebuie doar sa ai pasiune, creativitate si sa fii dispusa sa depui efortul necesar pentru a deveni Make-Up Artist, iar de restul ne vom ocupa noi!

Inscrie-te acum: 0771.516.983

Ce oferim:

– Curs de baza – nu este nevoie sa ai cunostinte anterioare de make-up, noi te vom lua de la zero! Vei invata bazele acestei meserii, iar la finalul cursului vei avea toate cunostintele si abilitatile necesare pentru a profesa!

– Curs de perfectionare – vei invata sa realizezi machiaje complexe utilizand diverse tehinici (tehnica creionului, gelului, fardurilor cremoase etc.), vei afla noile tendinte in makeup si vei invata metode eficiente pentru a te promova in mediul online

– Curs de automachiaj – este un curs personalizat in care vei invata cum sa te machiezi pe tine, vei afla cum sa iti corectezi si cum sa iti evidentiezi anumite trasaturi, cum sa ai grija de tenul tau in functie de caracteristicile sale si vei primi consultanta in alegera produselor potrivite pentru tine.

– Cursul de baza dureaza doar o luna, iar la finalul celor 100 de ore vei primi diploma acreditata de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii

– Lucram cu grupe de doar 6 cursanti, deci ne ocupam mai mult timp de fiecare in parte

– Iti sunt puse la dispozitie produse profesionale de make-up de cele mai mari branduri (tu vii doar cu kit-ul tau de pensule si cu model)

– La finalul fiecarui curs se vor face fotografii profesionale ce vor fi trimise cursantilor. Astfel, dupa terminarea cursului, vei avea un portofoliu bine pus la punct, care te va ajuta sa te promovezi.

– Oferim reduceri la achizitionarea produselor in cadrul scolii

– Trainer-ul are multa experienta in domeniu, este calm, rabdator si te va invata tot ce stie, asigurandu-se ca ai inteles informatia si ca nu ramai cu intrebari neraspunse

– Se pune accentul pe partea practica, care reprezinta 90% din curs, restul fiind teorie.

Inscrie-te acum: 0771.516.983

Copyright 2019 Toate drepturile rezervate Makeup-Natalie.ro